Inrichting sauna's

Published on april 8th, 2013 | by Juliette

Sauna’s, ook voor in de badkamer!

Luxe wellness in je eigen badkamer? Wat dacht je van een heerlijke privé sauna in huis! Een sauna hoeft echt niet meer onbetaalbaar te zijn. Ze zijn er voor ieder budget. Neem bijvoorbeeld de sauna’s van Fonteyn. Zij hebben een enorm divers aanbod sauna modellen voor zowel binnen als buiten.

sauna's

 

Sauna’s tegen aantrekkelijke prijzen

Doordat zij hun sauna’s op grote schaal inkopen, kunnen zij deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Misschien zoek je een sauna op maat? Geen probleem. Een deel van de sauna’s heeft Fonteyn zelf in productie. De modellen staan bij hen opgeslagen in de 10.000 m2 grote voorraadkelder. Direct leveren is geen enkel probleem.

Een van de voordelen van een bezoek aan de sauna is dat je heerlijk kunt ontspannen. Even tijd voor jezelf zeg maar! Als je dit doet na het sporten is dat helemaal een beloning. Daarnaast is de sauna niet alleen prettig maar ook een perfecte manier is om het lichaam te ontgiften. In het dagelijks leven verzamelen zich namelijk allerlei schadelijke stoffen in je lichaam. Een sauna stimuleert de zweetklieren die er voor zorgen dat je huid ontgift wordt en stoffen als sodium, alcohol, nicotine en diverse zware metalen op een natuurlijke manier uit het lichaam verwijderd worden.

Sauna’s kijken in de grootste showroom

Benieuwd naar de sauna’s van Fonteyn? Je bent welkom in de grootste sauna showroom van Nederland, gelegen in het Gelderse Uddel. Hier staan diverse sauna modellen opgesteld, zoals Finse element, massief houten sauna’s, infraroodcabines, buitensauna’s en meer. Je kunt hier ook terecht voor handige sauna accessoires.


About the AuthorBack to Top ↑