Inrichting Ikea badkamer

Published on januari 10th, 2013 | by Juliette

Budget badkamer bij de Ikea

Badkamer – Heb jij een laag budget maar wil je wel wat aan je badkamer veranderen of verbeteren? De Ikea heeft diverse mooie en goedkope badkamer meubels en accessoires die jouw badkamer weer als nieuw maken!

De Ikea schrijft zelf over haar badkamer lijn:

We hebben allemaal weleens behoefte aan wat tijd voor onszelf.Daarom maken wij badkamermeubels die je de ruimte geven voor alles wat je nodig hebt – en slimme manieren om alles te organiseren. Zo verspil je minder tijd op zoek naar de tandpasta en houd je meer tijd over om te doen wat echt belangrijk is: goed voor jezelf zorgen.

Ikea Badkamer

In het Ikea badkamer assortiment vind je grote meubels als badkamer opbergers/kasten en wastafels, maar vooral ook veel andere badkamer producten als kranen, spiegels, badtextiel, badkameraccesoires en badkamerverlichting. Het leuke van de Ikea is dat je hier kunt gaan voor badkamer producten geschikt voor ieder budget en type badkamer.

Ikea badkamer items voor een zacht prijsje:

Hieronder zie je een selectie van mooie, duurzame en laag geprijsde badkamer items van de Ikea. Genoeg om je te laten inspireren voor jouw low budget badkamer plannen!

Wandlamp: 8.99 – Wastafelkast: 19.95 – 3 mandjes: 3.49 – Zeepdispenser: 4.99
Ikea Badkamer
Handdoek rek: 0.99 – Spiegel: 6.99 – Stellingkast: 39.95 – Toiletpapierhouder: 9.99

 

Meer informatie: www.ikea.nl

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑