Inrichting no image

Published on december 11th, 2018 | by Marlou

0

Een hoognodige metamorfose voor de badkamer

Sommige dingen worden lang uitgesteld, het zijn vaak van die kleine klusjes die nog even gedaan moeten worden. Maar toch worden deze taken steeds verder vooruitgeschoven, en het wordt alleen maar erger. Totdat het moment komt dat je het zat bent, het is tijd om het rigoureus aan te pakken. Handen uit de mouwen en aan de slag! We hebben het over de hoognodige metamorfose van de badkamer. Waar begin je en hoe pak je het aan? In dit artikel volgen wat tips.

 

Inspiratie

 

Je kunt het beste beginnen met inspiratie opdoen, wat zijn leuke items voor in de badkamer? En hoe kan ik op een simpele manier een metamorfose creëren? Er zijn allerlei manieren om leuke ideeën op te doen, neem bijvoorbeeld een kijkje op een woonwebsite. Door middel van afbeeldingen op de website doe je vaak een hoop inspiratie op. Schrijf alle creatieve vondsten op, of druk de afbeeldingen af en verzamel ze op een papier. Zo krijg je een duidelijk beeld van jouw wensen. Ook een blik in de badkamer courant kan voor speciale vondsten zorgen, neem de tijd om het te bekijken. Maak dan een plan van aanpak, wat gaat er allemaal veranderd worden? Maak een duidelijke planning, en vraag eventueel hulp aan vakmensen.

 

Aan de slag

 

Het is hoog tijd om aan de slag te gaan, zorg ervoor dat alle benodigdheden in huis zijn. Werp nog een keer een blik op een woonwebsite of in de badkamer courant voor wat extra motivatie, want zo’n mooie badkamer wil jij ook! Haal de badkamer helemaal leeg, verwijder de tegels als dat nodig is, of geef ze een likje verf. Plaats eventuele nieuwe meubels in de badkamer en maak grondig schoon. Je kunt hulp laten komen om de ruimte volledig schoon te maken. Zeker een oude badkamer kan een hoop viezigheid bij zich hebben. En dan is het tijd voor het leukste van de metamorfose, het decoreren! Leg bijvoorbeeld een mooie badmat op de vloer, verspreid planten door de ruimte en plaats wat andere mooie decoratie op diverse plekken. En dan is het eindelijk klaar, de badkamer is van oud naar nieuw veranderd. Hang nog wat lampjes op voor extra sfeer en gezelligheid, en dan kan het genieten beginnen.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑