wellness

Published on mei 26th, 2014 | by Marlou

De Swimspa

Bent u erg sportief aangelegd en houd u veel van zwemmen? Zou het dan niet handig zijn om in uw eigen huis of tuin actief te kunnen zijn, door bijvoorbeeld baantjes te trekken, zonder dat u een enorm zwembad hoeft aan te schaffen? Dan is een swimspa dé oplossing voor u! Een swimspa is een handige combinatie van meerdere functionaliteiten. Hij is natuurlijk gemaakt voor ontspanning maar door het lange zwemgedeelte waarbij de mogelijkheid aanwezig is, dat u tegen een sterke stroming in kunt zwemmen, ook een echte fitness faciliteit. De swimspa is dus een fijne combinatie van fitness, ontspanning en plezier!

Waarom een Swimspa?

De swimspa is een meerdere opzichten dus fijner dan een gewoon zwembad. Nu denkt u misschien: Waarom? Dat is een goede vraag, waar makkelijk op te antwoorden is. Een gewoon zwembad neemt vaak een groot oppervlak van uw huis of tuin in beslag en de aanleg van het zwembad is erg gecompliceerd op meerdere punten. Een gewoon zwembad heeft een aparte technische ruimte nodig voor alle apparatuur. Een swimspa heeft een dergelijke ruimte niet nodig omdat het technische gedeelte in een ingebouwde cel verwerkt is. U kunt ervoor kiezen de spa binnen of buiten te plaatsen en gedeeltelijk of volledig boven de grond te plaatsen. Een swimspa bestaat uit twee delen. Het zwemgedeelte en het spa gedeelte waar vaak gezeten kan worden. De twee delen zijn soms van elkaar gescheiden, maar dat is niet altijd het geval. Bij een gescheiden swimspa is het mogelijk om de twee delen van een verschillende temperatuur te voorzien.

Energiekosten

Een swimspa is zuiniger dan u zou denken. De energiekosten van een swimspa bedragen slechts een derde van een normaal zwembad! Daarbij komt ook dat een swimspa een desinfecterend systeem heeft op basis van ozon, net als in openbare zwembaden. Een swimspa biedt u dus veel meer dan een gewoon zwembad en daarbij  geniet u van de luxe combinatie van heerlijk relaxen fitness en plezier!

 


About the AuthorBack to Top ↑