Tegels

Published on april 11th, 2017 | by Marlou

De juiste raamdecoratie in de badkamer

De meeste mensen zullen het met ons eens zijn dat raamdecoratie iets is wat niet mag ontbreken in de badkamer – en daarmee doelen we voornamelijk op privacy. In dit artikel vertellen we jou meer over raamdecoratie in de badkamer, wat praktisch en niet-praktisch is en wat de kosten zijn voor raamdecoratie. Lees snel verder en kom alles te weten wat je nodig hebt voor het kopen van raamdecoratie.

Welke mogelijkheden heb je voor in de badkamer?

Wanneer je op het punt staat om raamdecoratie te kopen voor in de badkamer kun je kiezen voor rolgordijnen, houten jaloezieën, vouwgordijnen , vouwgordijnen én luxaflex. Wijzelf zijn erg te spreken over luxaflex, omdat het bij deze raamdecoratie niet uit maakt of ze nat worden of niet. Raamdecoratie zoals houten jaloezieën, vouwgordijnen en luxaflex kunnen nat worden, dat is over het algemeen geen probleem. Maar daarna zullen ze wel weer moeten opdrogen en daarnaast weten we niet wat de consequenties zijn op de langere termijn. Daarom beschouwen wij luxaflex als de beste optie wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie voor in de badkamer.

De verschillen in prijs

Aan elk soort raamdecoratie hangt aan ander prijskaartje. En daarnaast is de prijs range binnen één soort raamdecoratie ook vaak groot. Dit heeft voornamelijk met kwaliteit te maken. Je kunt er vanuit gaan dat je voor luxaflex de hoogste prijs betaald. Over het algemeen zijn vouwgordijnen het goedkoopste, maar dit lang niet altijd een goed optie voor in de badkamer. Het grote voordeel van rolgordijnen is dat je deze zelf kunt ophangen, terwijl dit bij luxaflex wat lastiger wordt (niet onmogelijk).


About the AuthorBack to Top ↑