Inrichting no image

Published on september 21st, 2018 | by Marlou

0

De badkamer slopen, zelf doen of uit besteden?

Het liefst doen we altijd alles zelf, dat is voordeliger en we hoeven niets uit handen te geven. Maar is het wel altijd voordeliger? Want wanneer je ergens niet in thuis bent duurt het veel langer om de klus te klaren en tijd is immers geld. Dus badkamer slopen, maar uit besteden?

Klussen uit besteden

Wanneer je ergens niet in thuis bent, kun je de klus beter uit besteden. Dit bespaart je vaak veel tijd en onhandigheid. Wanner we zelf de badkamer gaan slopen, waar beginnen we dan? Wellicht dat we als eerste de wastafel gaan slopen, maar heb je er wel aan gedacht om het water af te sluiten? Geloof mij, het geeft een flinke bende als je dat bent vergeten. Een badkamer slopen begint met een checklijst. Deze kun je het beste samen met een aannemer maken. Hij weet immers wat de logische stappen zijn en wanneer je dit samen doet weet jij ook welke dagen hij de wastafel en toilet verwijdert, zodat je daar geen gebruik meer van kan maken.

Lekker shoppen

Of je nu een man of een vrouw bent, wanneer je ruimtes in jouw huis gaat verbouwen moet er worden geshopt. Nieuwe meubels, nieuwe douchekraan of nieuwe tegels. Laat een aannemer de badkamer verbouwen en besteed je tijd lekker aan het shoppen. Doordat je de klus uit besteed heb je alle tijd om prijzen te vergelijken en de juiste keuze te maken over welke tegels je wilt. Je hoeft je niet druk te maken over of ze wel mooi op de muur komen, daar heb je iemand voor aan genomen.

Het is geen schande

Veel mannen denken dat wanneer ze een klus uit besteden, ze tekort schieten. Totaal niet! Je kiest er juist voor om er meer geld in te steken, zodat je weet dat het een mooi eindresultaat word. Ook op mannenblogs zoals Mannenenzo.nl lezen we steeds vaker dat je beter de klus kunt uit besteden. Gewoon doen dus!

 

Bron: Nieuwewonen.be


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑